Νέα
Τυχαία Επιλεγμένο Κατάστημα
 
 
  • 1
  • 2
6-10-2015
Peat Stop - Νέος κατάλογος
Ενημερώθηκε ο κατάλογος delivery του PeatStop. Refill your energy με πολλές γευστικές επιλογές στην πόρτα σας. Για περισσότερα, στη σελίδα του PeatStop στο peinao.gr.
5-8-2015
Ενημέρωση καταλόγου Γαρδένιας
Ενημερώθηκε ο κατάλογος του καταστήματος Γαρδένια με τις νέες τιμές των ειδών, μετά την αλλαγή του ΦΠΑ.
24-5-2015
peinao.gr reloaded
Στο peinao.gr έγιναν πολλές αλλαγές για την καλύτερη εμφάνιση του site σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones), αλλά και αλλαγές στο τρόπο εμφάνισης των καταστημάτων.

Ειδικά για τα καταστήματα fastfood, οι κατηγορίες καταργήθηκαν, ενώ η εμφάνιση των καταστημάτων γίνεται ανάλογα με τα προσφερόμενα είδη. Κάθε κατάστημα μπορεί να συμμετέχει σε πολλές κατηγορίες ειδών και έτσι ο επισκέπτης βλέπει κάθε φορά τα καταστήματα που διαθέτουν το είδος που επιθυμεί να παραγγείλει.

Τέλος, διορθώθηκε ένα bug στον χάρτη εμφάνισης των καταστημάτων, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πλέον σωστά οι τοποθεσίες στον χάρτη των καταστημάτων με πλήρη καταχώρηση στο peinao.gr
9-5-2015
To PeatStop βρίσκεται στο peinao.gr
Από σήμερα το fastfood PeatStop προστέθηκε στο peinao.

Το ανανεωμένο PeatStop μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο και σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας φρέσκα κρέατα και αγνά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

Η σελίδα βρίσκεται στην διεύθυνση http://www.peinao.gr/peatstop
19-10-2013
To peinao.gr γίνεται καλύτερο.
Τις επόμενες ημέρες το peinao.gr θα γίνει πιο social! Θα προσθέσουμε κουμπάκια like για να μπορούν οι φίλοι μας να μας βρούν στο facebook.
Επίσης θα γίνει λειτουργικός ο χάρτης με τα καταστήματα(αφορά τις πλήρεις καταχωρήσεις).Και μην ξεχνάτε!Αν κάποιο κατάστημα δεν υπάρχει στον κατάλογο μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα καταχώρησης που βρίσκεται εδώ.
Προτάσεις και υποδείξεις από τους φίλους μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
21-7-2011
Η Γαρδένια στο peinao
Σήμερα προστέθηκε στο peinao.gr το ψητοπωλείο-εστιατόριο Γαρδένια.Ικανοποιήστε την πείνα σας με κρεατιικά της ώρας, σαντουϊτς και σπιτικά μαγειρευτά φαγητά. Πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα.
19-7-2011
Η Piazza fastfooderia προστέθηκε
Η Piazza fastfooderia είναι μέλος του peinao. Μπαγκέτες, hamburgers, σάντουϊτς, σαλάτες και άλλες γεύσεις περιμένουν να έρθουν σπίτι σας με ένα τηλέφωνο. Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της Piazza. 
3-7-2011
H Pizza Pronto στο peinao.gr
Προστέθηκε στο peinao.gr η πιτσαρία Pronto. Delivery καθημερινά 12.30 με 00.30 για γευστικές ιταλικές απολαύσεις. Για να δείτε την ιστοσελίδα της Pizza Pronto πατήστε εδώ.
Social Stuff

Designed/Powered By: E-volution Software